Nieuwe klanten vinden? HUISMERK helpt je graag!

Zorg dat klanten jouw advieskantoor vinden

Voor elke ondernemer is het vinden van nieuwe klanten een belangrijk onderdeel van zijn bestaansrecht. Maar waar vind je klanten in een markt die redelijk verzadigd is? Simpel: door je aan te sluiten bij een full service formule die je helpt beter gevonden te worden en die je korting biedt op het inkopen van hypotheekleads.

Klanten die op zoek zijn naar een onafhankelijk financieel adviseur vinden op de consumentenwebsite van HUISMERK alle adviseurs die bij HUISMERK zijn aangesloten. En willen ze een afspraak inplannen? Wij sturen de contactgegevens direct aan je door. Dankzij onze samenwerking met Advieskeuze wordt jouw kantoor ook op andere websites beter gevonden. Het enige dat jij hoeft te doen, is te zorgen voor een volledig ingevuld profiel waar klanten reviews op kunnen achterlaten. Uiteraard helpen wij je hier graag bij.

Met het HUISMERK-lidmaatschap vind je nieuwe klanten door:

  • de consumentenwebsite met specifieke consumenteninformatie;
  • een koppeling met jouw profiel op Advieskeuze;
  • ondersteuning bij je lokale marketing;
  • een korting op het inkopen van hypotheekleads.

Lokale marketing

Onze toolbox biedt je handvatten om lokale marketing te kunnen bedrijven. Om de naam en het logo van HUISMERK in je eigen communicatie-uitingen door te voeren of om onze banners en beurswanden in te zetten. En wil je HUISMERK op de gevel? Dat kan! Ook hebben we interessante partijen geselecteerd die voordelig een site, nieuwsbrief of social campagne voor je kunnen ontwikkelen. Mooi meegenomen in de zoektocht naar nieuwe klanten.

Korting op hypotheekleads

Ben je op zoek naar nieuwe klanten, dan kun je met korting hypotheekleads en hypotheekadviesafspraken inkopen. Hiervoor werken wij samen met Invest Online Financieel, een ervaren partij in leadgeneratie binnen de financiële dienstverlening. Deze organisatie zet internetcampagnes op voor mensen die interesse tonen in een hypotheek.

Wil jij nieuwe klanten vinden?

Aansluiten bij HUISMERK