Wft- en AVG-proof zijn? Kies voor ons compliance programma!

Laat zien dat je compliant bent

Jij vindt het belangrijk om aan de geldende wet- en regelgeving te voldoen. Voor de toezichthouder en aanbieders, maar zeker ook voor jouw klant. Zij moeten er immers op kunnen vertrouwen dat de kwaliteit van het advies bij jou dik in orde is.

HUISMERK ondersteunt je hierbij vanuit haar compliance programma. Door je te begeleiden bij het doorlopen van de Wft-audit en toegang te geven tot voorbeelddocumenten en procedures met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

De voordelen van het compliance programma:

  • Begeleiding bij het doorlopen van de Wft-audit.
  • Periodieke Wft-audit is inbegrepen in het lidmaatschap.
  • Toegang tot documenten die je helpen AVG-proof te zijn.

Samenwerking SVC Compliance

Als HUISMERK-lid krijg je toegang tot de kennisportal van SVC Compliance: Scienta. Binnen deze omgeving vind je handige procedures, instructies en demonstratievideo’s. Allemaal erop gericht je te helpen bij het voldoen aan alle kwaliteitseisen volgens de Wft en de AVG.

Onderdeel van het lidmaatschap is de periodieke Wft-audit. Uiteraard helpen we je waar nodig met de voorbereiding. In een online audittool vul je een vragenlijst in en upload je diverse relevante documenten. De auditor van SVC Compliance beoordeelt bij jou op kantoor of de adviesdossiers voldoen aan alle Wft-eisen en of jouw praktijk Wft-proof is. Zo ja, dan krijg je het felbegeerde Wft-certificaat en kun je je hiermee profileren! Mochten er verbeteringen nodig zijn, dan kun je met een herbeoordeling van SVC Compliance snel en adequaat laten toetsen of deze het gewenste effect hebben.

Wft- en AVG-proof zijn?

Aansluiten bij HUISMERK