Wft-proof in een handomdraai? Kies voor ons compliance programma!

Laat zien dat je compliant bent

Als financieel adviseur is belangrijk dat je kunt aantonen dat je aan de geldende wet- en regelgeving voldoet. Voor de toezichthouder en aanbieders, maar zeker ook voor jouw klanten. Zij moeten er immers op kunnen vertrouwen dat de kwaliteit van het advies bij jou dik in orde is. Met de diensten van SVC Compliance laat je zien dat jouw kantoor Wft-proof is.

HUISMERK ondersteunt je hierbij vanuit het compliance programma dat zich specifiek richt op de Wft-audit. Hiermee doorloop je een uitgebreide compliance audit, krijg je controle op procedures en adviesdossiers, en kun je meten waar je staat op het gebied van compliance.

De voordelen van ons compliance programma:

  • Toegang tot de kennisportal van SVC Compliance;
  • Gebruik van de Wft helpdesk voor eenvoudige Wft-vragen;
  • Periodieke nieuwsbrieven van SVC Compliance;
  • Reguliere Wft-certificeringsaudit (1x).

Samenwerking SVC Compliance

Kies je voor het compliance programma, dan krijg je toegang tot de SVC Kennisportal Scienta. Hierin vind je handige procedures, sjablonen, instructies en demonstratievideo’s. Allemaal erop gericht je te helpen bij het voldoen aan alle kwaliteitseisen volgens de Wft.

Via HUISMERK krijg je een aantrekkelijke korting, ondersteunende documentatie, een vaste contactpersoon bij de voorbereiding op de Wft-audit en kun je gebruikmaken van de kennis en ervaring binnen de formule en haar kantorennetwerk.

Wat kan ik verwachten van de Wft-audit?

In een online audittool vul je een vragenlijst in en upload je diverse relevante documenten. De auditor van SVC Compliance beoordeelt bij jou op kantoor of de adviesdossiers voldoen aan alle Wft-eisen en of jouw praktijk Wft-proof is. Zo ja, dan krijg je het felbegeerde Wft-certificaat en kun je je hiermee profileren!

Aanvullende diensten

Ben je geïnteresseerd in specifieke onderdelen van de dienstverlening van SVC Compliance, dan kun je daar ook afzonderlijk gebruik van maken. Denk daarbij aan een compliance abonnement, dossieraudit op locatie, pre-audit, losse dossierskan en vergunningbegeleiding.

Wft-proof zijn?

Aansluiten bij HUISMERK