Heb je interesse in onze formule? Sluit je aan!

Sluit je aan

Het is niet altijd makkelijk om beslissingen te moeten nemen in je eentje. Even overleggen met een partner die met je meedenkt en je ondersteunt bij het maken van belangrijke keuzes, is wel zo prettig. Net als het slim uitbesteden van zaken. Daarom is Huismerk de full-service formule voor hypotheekadviseurs die vooruit kijken.

Samenwerken met Huismerk biedt je kansen om de focus van hypotheekadvies te verleggen naar financieel advies op meerdere terreinen. Naast hypotheken bestaat ons portfolio onder andere uit verzekeringen, kredieten en vermogensbeheer. Daarmee blijf je voor klanten van onschatbare waarde.

De voordelen van een full-service formule:

  • Focus op advies. Met Huismerk als partner kun jij je volop bezighouden met je core business: het leveren van kwalitatief hoogwaardig advies.
  • Voorsprong op concurrentie. Je creëert een sterke positie in een markt waarin klanten steeds kritischer zijn op kwaliteit en kosten.
  • Als adviseur wil je doen waar je hart ligt en de meeste winst te halen is. Je laten leiden door de waan van de dag is voorbij.
Ja, ik wil me aansluiten bij Huismerk en hiervoor een afspraak maken met een relatiemanager.

* Vul je het formulier compleet in, dan hebben we alle gegevens om je snel van dienst te zijn.