Persberichten over onze diensten, nieuwe samenwerkingen en meer.

Eerste volmacht Reaal-hypotheek voor ROMEO

8 januari 2018

Vanaf vandaag is de Reaal Lekker Wonen Hypotheek ook verkrijgbaar via MO.servicing van ROMEO. MO.servicing, de zusterorganisatie van Huismerk, mag als eerste verlener van midoffice diensten de hypotheek van Reaal in volmacht uitbrengen. Door het beschikbaar stellen van de Reaal Lekker Wonen Hypotheek via MO.servicing, vergroot Reaal haar slagkracht en laat zij zien weer helemaal terug te zijn op de hypotheekmarkt.

Gerwin Warris (Reaal) en Edsel de Graaf (ROMEO)

Toppositie in de markt
Gerwin Warris, verantwoordelijk voor Sales & Business Development bij Reaal: “We zijn bij Reaal erg trots dat we weer actief zijn op de hypotheekmarkt. Sinds de herintroductie van de Reaal Lekker Wonen Hypotheek in januari focussen we ons met een modern en flexibel product op scherpe tarieven voor 20 en 30 jaar vast. We zijn erg blij met deze samenwerking. Omdat verschillende formules gebruikmaken van de diensten van MO.servicing, neemt onze distributiekracht in één klap aanzienlijk toe.”

Edsel de Graaf, directeur Business & Product Development bij ROMEO, pleit voor een breed assortiment kwaliteitsproducten. ”De samenwerking met Reaal is een mooie aanvulling op het rijtje volmachten dat MO.servicing al in handen heeft. De adviseurs die zich hebben verbonden aan onze formules, kunnen rekenen op een professioneel team acceptanten die zorgen voor een snelle verwerking van hypotheekaanvragen. Daardoor weten consumenten razendsnel of ze die hypotheek wel of niet krijgen.”

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak