Persberichten over onze diensten, nieuwe samenwerkingen en meer.

Huismerk en De Krediet Makelaar slaan handen ineen

4 mei 2017

Huismerk is een samenwerking gestart met De Krediet Makelaar, een gerenommeerd leverancier van consumptieve kredieten, zakelijke kredieten en lease in Nederland. Financieel adviseurs die zijn aangesloten bij de full-service formule Huismerk krijgen hiermee toegang tot specialistische productkennis en een ruim aanbod intermediaire kredietverstrekkers.

Naast de toegang tot een breed assortiment consumptieve kredieten en specialistische kennis, staat De Krediet Makelaar bekend om zijn geavanceerde automatiseringsproces met een snelle en efficiënte afhandeling van kredieten. De nieuwe partner van Huismerk heeft net als de serviceformule professionaliteit, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Jorrit Drenth, eigenaar van De Krediet Makelaar, geeft aan dat de visie van Huismerk en De Krediet Makelaar goed op elkaar aansluiten. “Beide formules investeren in mens én technologie. Door de ijzersterke combinatie van kundige medewerkers en slimme tools kunnen financieel adviseurs maximaal worden ondersteund bij het uitoefenen van hun vak.”

Huismerk-directeur Tony Stam vult aan: “Naast continue procesoptimalisatie en excellente service geloven wij dat het belang van consumptief krediet toeneemt als onderdeel van de integrale financiële dienstverlening. Wij willen adviseurs naast hypotheken dan ook breder faciliteren bij hun advieswerkzaamheden. Daardoor sluit een samenwerking met De Krediet Makelaar naadloos aan.”

Beste serviceverlener

De Krediet Makelaar is in 2015 en 2016 door Bureau DFO verkozen tot ‘beste service provider voor kredieten’, Huismerk is door haar business partners genomineerd voor een Gouden Lotus Award 2017 in de categorie ‘serviceprovider’.

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak