Persberichten over onze diensten, nieuwe samenwerkingen en meer.

Full-service formule Huismerk helpt aangesloten kantoren in online vindbaarheid

7 februari 2020

De full-service formule Huismerk ondersteunt haar aangesloten kantoren in het optimaliseren van hun online vindbaarheid. Op de website van Huismerk is een adviseurzoeker opgenomen, waarbij ieder individueel kantoor een eigen vestigingspagina heeft.

De full-service formule Huismerk ondersteunt de 71 aangesloten kantoren in het optimaliseren van hun online vindbaarheid. Op de website van Huismerk is een adviseurzoeker opgenomen, waarbij ieder individueel kantoor een eigen vestigingspagina heeft. Hiervoor is een automatische koppeling gemaakt met het platform van Advieskeuze.nl, waarmee relevante data over het kantoor en hun gecontroleerde reviews worden doorgeplaatst. De kantoren worden door Huismerk geholpen om hun profiel op Advieskeuze.nl te optimaliseren, zodat de kantoren ook gevonden worden in de adviseurzoekers van Advieskeuze.nl bij financiële aanbieders waar Huismerk mee samenwerkt.

Deze ontwikkeling van Huismerk volgt op het recente
onderzoek van Advieskeuze.nl onder totaal 7.000 consumenten, waaruit blijkt dat ruim de helft (52,2%) het liefst online gericht zoekt naar een financieel adviseur. Bijna 1 op de 3 (29,9%) wil online een keuze maken uit een top 5 van advieskantoren. De belangrijkste aspecten voor consumenten tijdens het zoeken naar een financieel adviseur zijn reviews (35%) gevolgd door naamsbekendheid (29,7%) en tarief (13,0%).

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze.nl: “Huismerk neemt als service provider de verantwoordelijkheid om aangesloten kantoren online beter vindbaar en zichtbaar te maken. Hiermee worden deze kantoren goed geholpen om meer gratis klantcontacten te genereren.”

Edsel de Graaf: “De samenwerking met Advieskeuze.nl past uitstekend in onze full-service formule. Hiermee vergroten we het online bereik van de aangesloten kantoren op de websites van Huismerk, Advieskeuze.nl, aanbieders en Google.”

 

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak