Persberichten over onze diensten, nieuwe samenwerkingen en meer.

Centraal Beheer ‘Thuis bij Huismerk’

22 augustus 2016

Vanaf 23 augustus distribueert Centraal Beheer haar nieuwe Thuis Hypotheek ook via Huismerk. De distributie via de specialistische Huismerk-kantoren past volgens Centraal Beheer goed bij de eigen strategie. Voor Huismerk betekent deze keuze een belangrijke uitbreiding van het aanbod. De volmacht voor de Thuis Hypotheek ligt bij MO.servicing, een zusterorganisatie van Huismerk. Huismerk-kantoren kunnen gebruik maken van het hypotheekaanbod van MO.servicing dat midoffice diensten verleent voor en namens de hypotheekaanbieders.

Sleutels op tafel

Centraal Beheer zette pas in april dit jaar haar eerste stappen in de distributie van hypotheken via onafhankelijk financieel adviseurs. Huismerk-directeur Martin Keegstra ziet het als een blijk van vertrouwen dat Centraal Beheer daarbij de keuze voor MO.servicing en Huismerk maakt. “Als relatieve nieuwkomer zijn wij trots op onze werkwijze. Het is fijn te merken dat anderen er ook in geloven. Of, zoals in dit geval, zich er Thuis bij voelen.”

Klantbeleving

Andersom sluit de Thuis Hypotheek van Centraal Beheer volgens Keegstra ook goed aan bij de visie van Huismerk. “Klantbeleving staat bij ons voorop”, vertelt hij. “De Centraal Beheer Thuis Hypotheek heeft een aantal kenmerken die voor consumenten doorslaggevend kunnen zijn, zoals de snelle verwerkingstijd, de automatische renteverlaging en de ruime aflos- en oversluitmogelijkheden. Ook de mogelijkheid om je vastgoed recreatief te verhuren via websites zoals Airbnb is helemaal van deze tijd.”

Ruimer aanbod

Onlangs breidde MO.servicing het aanbod al uit met de hypotheek IQWOON van Hypotrust. “Huismerk-kantoren kunnen over steeds meer producten beschikken, mede door het groeiend aantal volmachten bij MO.servicing”, vertelt Keegstra. “Dat is uiteindelijk prettig voor de klanten van de kantoren waar wij mee samenwerken, die uit een steeds ruimer aanbod kunnen kiezen.”

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak