Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees ons verhaal!

Ons verhaal

Op 1 september 2015 lieten we de hypotheekmarkt kennismaken met een vernieuwend serviceconcept: HUISMERK. Dé aftrap van financiële dienstverlener ROMEO. Met een mooie club ervaren en enthousiaste vakspecialisten ondersteunt HUISMERK onafhankelijk financieel adviseurs bij hun dagelijkse werkzaamheden. Tevreden leden zijn onze graadmeter.

Tevreden klanten zijn goud waard

Bij HUISMERK zijn we er heilig van overtuigd: als onafhankelijk financieel adviseur moet je je volop kunnen bezighouden met je kernactiviteit: het leveren van uitstekend klantadvies. Daarmee creëer je de sterkste positie in een markt waarin klanten steeds kritischer zijn op kwaliteit en kosten. Efficiënt werken is daarbij pure noodzaak.

Door gebruik te maken van moderne technologie is het voor jou een logische stap om steeds meer delen van je bedrijfsvoering uit te besteden aan een full service formule die dat voordeliger voor je kan uitvoeren. Een partij die je klanten benadert op een prettige manier, zoals jij het zou doen.

Verlost van randzaken

Wij willen bij HUISMERK financieel adviseurs zo breed mogelijk ondersteunen en tijdrovende werkzaamheden naast het primaire advieswerk uit handen nemen. Dat is onze drijfveer. Wat je dat oplevert? Nog betere dienstverlening en blije klanten. Geef toe, je wilt toch doen wat je het leukst én het meest waardevol vindt? Dat is adviseren!

Met onze kernwaarden geven wij aan waar we voor staan.

 

Flexibiliteit

Het lidmaatschap en de extra ondersteuning van HUISMERK bieden je flexibiliteit in je kosten. Zonder lange verplichtingen, je kunt ze per maand of dossier aanpassen of opzeggen.

Alert

Wij zorgen dat je in deze dynamische hypotheekbranche met beide voeten op de grond blijft staan. We helpen je daarbij door moderne technieken te gebruiken, werkprocessen te vereenvoudigen en onze kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Prijsvoordeel

Als lid van HUISMERK ben je verzekerd van een uitstekende service voor een zeer concurrerende prijs. Wij streven ernaar de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt te leveren.

Persoonlijk & professioneel

Onze medewerkers staan tijdens werkdagen altijd voor je klaar. Je collega’s, maar dan op afstand. Wij hebben gedreven vakmensen in huis, die de service kunnen bieden die jij nodig hebt. Zie het als een verlengstuk op jouw eigen onderneming.

Betere dienstverlening en blije klanten?

Aansluiten bij HUISMERK