Lees de nieuwsberichten over onze producten en services.

Tweede kwartaalupdate 2017
1 augustus 2017

Tweede kwartaalupdate 2017

Ben je benieuwd naar de stappen die we zetten bij het realiseren van onze ambities? In de tweede kwartaalupdate van 2017 lees je alles over de ontwikkeling van ons distributienetwerk, uitbreiding van onze dienstverlening, samenwerking met nieuwe partners en marketingactiviteiten.

Tony Stam: “Adviseren is puur vakmanschap”

Een hoge klantbeleving genereren door brede ondersteuning en kwaliteitsservice te leveren. Dat is het doel van Tony Stam, sinds begin dit jaar directeur van Huismerk. Nieuwsgierig naar zijn visie op het adviesvak? Lees zijn blog met 5 waardevolle tips aan financieel adviseurs om hun business een boost te geven.

Kort behoefteonderzoek: de highlights

In juni hebben we alle Huismerk-kantoren uitgenodigd deel te nemen aan een kort behoefteonderzoek. In dit onderzoek gingen we in op nieuwe producten en diensten en vroegen we welke behoeftes adviseurs hebben om de invulling van het lidmaatschap mogelijk verder uit te breiden.

Rabobank en Centraal Beheer

De respondenten toonden veel belangstelling voor een samenwerking met de Rabobank en de leeftijdsafhankelijke ORV van Centraal Beheer. Inmiddels hebben we de producten van beide business partners geïntroduceerd.

Pilot ondersteuning zelfstandigen

Onze Huismerk-kantoren bieden meer en meer aanvragen van zelfstandigen aan. Huismerk zet ook steeds meer in op deze doelgroep. Om de aangetoonde behoefte aan ondersteuning op het gebied van zelfstandigen te bekrachtigen, neemt een aantal geïnteresseerde Huismerk-kantoren de komende maanden deel aan de pilot Dossier Support Zelfstandigen. Hiervoor hebben we 2 specialistische partners gevonden die helpen bij het bepalen van het toetsinkomen voor de zelfstandig ondernemer. Tijdens deze pilot onderzoeken we of deze dienst een waardevolle aanvulling is op onze dienstverlening. De pilot loopt van juli tot uiterlijk eind september dit jaar.

Samenwerking Rabobank beklonken

Financieel adviseurs die zijn aangesloten bij Huismerk kunnen sinds begin juli ook hypotheken van de Rabobank aan hun klanten adviseren. Huismerk is de enige full-service formule die toegang heeft tot het Rabobank-assortiment. Naast het uitgebreide productaanbod dat bij uitstek geschikt is voor zzp’ers en ondernemers, kunnen adviseurs bij Huismerk rekenen op maatwerk en kwaliteitsgerichte service. Meer over deze samenwerking lees je in het persbericht.

Intensievere samenwerking Delta Lloyd

Delta Lloyd heeft laten blijken erg onder de indruk te zijn van de kwaliteit van de hypotheekdossiers die Huismerk aanlevert. Dit maakt het mogelijk om nog betere afspraken te maken over de doorlooptijden. Vanaf heden is de doorlooptijd voor een compleet dossier dat via Dossier Support loopt altijd maximaal 2 werkdagen in plaats van 5 werkdagen. Op deze manier kunnen wij financieel adviseurs en hun klanten sneller van dienst zijn!

Website in een nieuw jasje

Deze website is eind juni vernieuwd! Met als resultaat: een gebruiksvriendelijke en snelle website met een helder verhaal en warme uitstraling. De website sluit nauw aan bij het vernieuwende en klantgerichte karakter van de full service formule. Als onafhankelijk financieel adviseur kun je in één oogopslag lezen welke ondersteuning het beste bij je past. Je krijgt antwoord op relevante vragen als: hoe kun je onafhankelijk blijven adviseren en slim kostbare tijd besparen?

De nieuwe website is gecreëerd voor en door adviseurs. Met foto’s van échte adviseurs die samenwerken met Huismerk. Met aanbevelingen van ambassadeurs die graag hun ervaringen willen delen. Ook onze medewerkers presenteren zichzelf, zodat je weet wie de persoon is achter het telefoongesprek. Nieuws brengen we in de vorm van blogs, whitepapers en persberichten. Zo blijf je goed op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen.

Constant snelle doorlooptijden MO.servicing

De woning- en hypotheekmarkt is booming, zeker de afgelopen weken. Waar elders de doorlooptijden weer oplopen, garanderen de acceptanten van MO.servicing vaste, snelle verwerkingstijden van maximaal 24 uur. De volmachtpartijen van Huismerk’s zusteronderneming bieden op dit moment zeer scherpe rentes in de markt aan. Deze partijen zijn: Argenta, ASR, bijBouwe, Centraal Beheer, Hypotrust, IQWOON, Lloyds Bank, NIBC Direct en Venn Hypotheken. De combinatie van een goede prijs en zekere levertijden biedt elke adviseur mogelijkheden.

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak