Lees de nieuwsberichten over onze producten en services.

14 juli 2016

Masterclasses Wft-certificering voor HUISMERK-leden

HUISMERK-leden staan voor deskundig en kwalitatief hoogwaardig financieel advies. Om de kwaliteit op een hoog niveau te houden, toetst de auditorganisatie SVC ieder HUISMERK-kantoor periodiek. Maar hoe bereidt een kantoor zich goed voor op zo’n Wft-audit? Wat zijn de aandachtspunten en waar kunnen we leren van veelgemaakte ‘fouten’? Dat presenteerden HUISMERK en SVC Compliance woensdag 6 juli tijdens 2 volgeboekte masterclasses ‘Introductie Wft-certificering’.

Doel van Wft-masterclasses is om nieuwe HUISMERK-deelnemers te laten zien hoe zij de kwaliteit van hun organisatie verder kunnen vergroten. En hoe ze zo aantoonbaar compliant kunnen zijn met de normen uit de Wft.

Tools en formats

Tijdens de masterclasses geven de sprekers onder andere uitleg over de online beschikbaarheid van diverse formats en relevante informatie. Ook lichten zij de handige online audittool toe die SVC bij haar audits gebruikt. Bovendien bespreken ze met de deelnemers mogelijke verbeterpunten die vergelijkbare advieskantoren na hun Wft-audit teruggekoppeld kregen.

Enthousiasme

Het enthousiasme over de masterclasses is groot. “Wij zijn niet bang voor regels, maar het toepassen ervan is niet altijd even makkelijk”, licht een van de deelnemers zijn interesse voor de masterclass toe. “De masterclass brengt ons weer even met 2 voetjes op de grond!”

Na de zomer is HUISMERK van plan voor haar leden een meeting te organiseren rond het thema ‘Compliant adviseren en motiveren: hoe doe je dat?’

Meer weten over onze ondersteuning op het gebied van compliance? Neem contact op met Sales Support en maak een afspraak met onze accountmanager.

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak