Lees de nieuwsberichten over onze producten en services.

Scherpe rente Tulp Hypotheken nu voor jou in volmacht beschikbaar
15 mei 2018

Huismerk speciaal geselecteerd als distributiepartner Tulp Hypotheken

Vanaf vandaag brengt zusterorganisatie MO.servicing het aanbod van Tulp Hypotheken in volmacht uit. Met de volmacht voor deze nieuwkomer op de hypotheekmarkt voegt MO.servicing weer een nieuwe hypotheekverstrekker toe aan het assortiment. Hierdoor krijgen alle kantoren die bij Huismerk zijn aangesloten toegang tot het volledige hypotheekaanbod van Tulp Hypotheken.

We zijn er trots op dat wij als full service formule toegang krijgen tot het aanbod van Tulp Hypotheken. Zij hebben namelijk een beperkt aantal distributiepartners geselecteerd dat het product mag aanbieden. Een mooie bevestiging van de kwaliteit die het team van Huismerk en de aangesloten kantoren leveren.

Hoge kwaliteit

De samenwerking met Tulp Hypotheken bevestigt de kwaliteit van Huismerk en de kantoren waarmee de formule samenwerkt. Paul Wessels, managing director Tulp Hypotheken: “Tulp Hypotheken kiest heel bewust voor de onafhankelijke adviseur. Omdat we samenwerken met MO.servicing, hebben wij direct toegang tot deze professionals. MO.servicing voert, volgens hun eigen hoge kwaliteitsnormen, ook een deel van de dossierbeoordeling voor Tulp uit. We hebben veel vertrouwen in een succesvolle samenwerking die voor alle partijen voordelen biedt.”

Aantrekkelijke rente

Tulp Hypotheken richt zich vooral op klanten die een bestaande woning kopen zonder NHG, een bestaande woning willen verbouwen of een hypotheek willen oversluiten.

De hypotheken van Tulp hebben de volgende kenmerken:

  • Hypotheek die behoort tot de hypotheken met de laagste rente; rentevaste periode van 20 jaar met een rente van 2,48%.
  • Scherpe tarieven voor 10, 15 of 20 jaar rentevast zonder NHG.
  • Tot 25% boetevrij per jaar aflossen.
  • Binnen 24 uur zekerheid of de hypotheek wordt verstrekt.
  • Rente wordt automatisch aangepast bij daling LTV.

Meer weten?

Wil je meer weten over Huismerk en ons assortiment? Neem contact met ons op via 088-7663870 of info@huismerk.nl.

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak