Lees de nieuwsberichten over onze producten en services.

25 april 2019

Huismerk kan in de prijzen vallen!

De Gouden Lotus Awards 2019 zijn in aantocht! Een jaarlijks initiatief van het vakblad InFinance waarbij diverse dienstverleners in de financiële sector een prijs in de wacht slepen. Wie gaat dit jaar met de award ‘beste hypotheekverstrekker’, ‘beste hypotheekproduct’ en ‘beste serviceprovider’ naar huis? Houd er rekening mee dat de stemwijze is vernieuwd. Om de onafhankelijkheid van het onderzoek te waarborgen, kun je dit jaar uitsluitend stemmen als je beschikt over een kantoorprofiel op Advieskeuze.nl. Sowieso een slimme keuze, want met een profiel op Advieskeuze.nl vergroot je in één klap je online vindbaarheid!

Waar serviceproviders stoppen, gaat Huismerk verder

Omdat je klantrelatie start met een hypotheek, begrijpen we dat je wilt beschikken over de beste producten in de markt. Bij Huismerk kun je daarom bij vrijwel elke hypotheekaanbieder terecht. Met toegang tot een ruim aanbod financiële aanbieders, kun je onafhankelijk en financieel breed advies verlenen. Hoewel wij geen traditionele serviceprovider zijn, leggen we wel sterk de focus op service. Naast financiële aanbieders, bieden we ondersteuning bij het afhandelen van dossiers, tools om klanten te vinden en binden en onze Huismerk Academy. Kortom, we hebben alles in huis om jou als adviseur te helpen bij je dagelijkse adviespraktijk.

Breng nu jouw stem uit!

Heb je een profiel op Advieskeuze.nl en vind jij dat Huismerk een Gouden Lotus Award verdient? Dan waarderen we het als je je stem uitbrengt. Log in op het extranet op Advieskeuze.nl en vul vervolgens de vragenlijst in. Je kunt stemmen op Huismerk in de categorie ‘Serviceprovider’. Nog geen account op Advieskeuze.nl? Check eerst of jouw kantoor al in de database van Advieskeuze.nl staat. Zo niet, meld je dan gratis aan bij Advieskeuze.nl. Wekelijks wordt er onder alle deelnemers van het onderzoek een taart verloot. Je kunt nog nog t/m 15 mei 2019 een stem uitbrengen. De uitreiking van de awards vindt plaats tijdens HypoVak op 28 mei 2019.

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak