Lees de nieuwsberichten over onze producten en services.

Huismerk Next Level Serviceproviding
24 augustus 2020

Huismerk introduceert Next Level Serviceproviding

Meer voor minder, zo kun je Next Level Serviceproviding van Huismerk het beste omschrijven. De nieuwe formule geeft adviseurs onbeperkt toegang tot meer dan 40 geldverstrekkers, verzekeraars en consumptieve kredietverstrekkers zonder dat je hoeft te betalen voor de aanvraag van een hypotheek. En als een aanvraag niet passeert, betaal je ook geen annuleringskosten. Extra services zoals taxaties, bankgaranties, vermogensopbouw, toegang tot notarissen en oplossingen voor het verduurzamen van woningen, zijn allemaal bij het pakket inbegrepen.

De vraag uit de markt

De adviseur die op zoek is naar een zo breed mogelijk aanbod, kan vanaf medio augustus gebruik maken van Huismerk Next Level Serviceproviding. Dat daar veel behoefte aan is, kwam naar voren in een onderzoek onder hypotheekadviseurs door Adviesbureau Fred de Jong. Veruit de meeste hypotheekadviseurs gaan in zee met een serviceprovider om de deur te openen naar meer geldverstrekkers. Daarnaast wordt concrete ondersteuning bij complexe dossiers en lastige vraagstukken ook bijzonder gewaardeerd. 

Het antwoord van Huismerk

De nieuwe formule van Huismerk, speelt volledig in op de wensen van deze grote groep hypotheekadviseurs. Next Level Serviceproviding maakt het mogelijk om onbeperkt gebruik te maken van het ruime aanbod aan geldverstrekkers, verzekeraars en consumptieve kredietverstrekkers, zonder dat je vastzit aan verplichte dossierhulp of rekening moet houden met hoge annuleringskosten. Je betaalt een vaste, lage prijs per maand, dat te vergelijken is met het gemiddelde bedrag dat je elders voor de begeleiding van 1 hypotheekdossier afrekent. Daarbij komt dat het abonnement per maand gewoon opzegbaar is.

Alle tools voor een betere service

Met Next Level Serviceproviding krijgen adviseurs dus toegang tot nagenoeg alle geldverstrekkers waaronder ook de Vastgoedhypotheek. Bovendien kunnen zij gebruik maken van de Huismerk vraagbaak en FinTool eXpert om complexe vraagstukken voor te kunnen leggen aan een sparringpartner. Praktische informatie over product- en acceptatiemogelijkheden van alle verkrijgbare hypotheken, is snel gevonden dankzij de toegang tot de Moneyview voorwaardenvergelijker Advisa Hypotheken, dat eveneens inbegrepen is. 

Gun je klanten het beste advies

Met Huismerk Next Level Serviceproviding bespaar je dus aanzienlijk op je kosten en til je je advies naar een hoger professioneel niveau. 

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en het assortiment? Lees meer over Huismerk Next Level Serviceproviding .

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak