Lees de nieuwsberichten over onze producten en services.

8 november 2019

Huismerk breidt assortiment uit met Merius Hypotheken

Goed nieuws voor Huismerk-adviseurs! Per vandaag breiden we ons hypotheek assortiment uit met Merius Hypotheken.

Enkele voordelen van Merius Hypotheken zijn:

1. Laagste rente bij passeren
2. Verlengingskosten worden per dag berekend
3. Geen opslag voor een aflossingsvrije hypotheek
4. Automatische rentedaling bij aflossing
5. Tot 25% vergoedingsvrij aflossen per jaar
6. Tot 50% van de marktwaarde consumptief te financieren
7. Extra financieringsruimte bij energiebesparende voorzieningen

De productkaart en het acceptatiekader zijn terug te vinden in myView. En leuk om te weten: alle Huismerk-adviseurs zijn toegevoegd aan de adviseurszoeker van Merius Hypotheken!

Aanstelling via HUISMERK

Wil je samenwerken met Merius Hypotheken, dan is activering van een aanstelling vereist. Hiervoor moet je een 2de HDN-aansluiting hebben, een samenwerkingsovereenkomst ondertekenen met Merius Hypotheken en een paar aanvullende documenten aanleveren.

Merius Hypotheken stuurt je hiervoor een samenwerkingsovereenkomst die zij per mail ondertekend retour willen ontvangen. Als alles compleet is, staat je daarna niets meer in de weg om je klanten Merius Hypotheken aan te bieden.

Het comfort van Dossier Support

Wil je Merius Hypotheken kunnen adviseren, neem je daarvoor automatisch de dienst Dossier Support bij ons af. Onze collega’s van het Serviceteam nemen dan de bemiddelingswerkzaamheden uit handen. De kosten bedragen € 299,- per dossier; deze kosten zijn vrijgesteld van btw. Om gebruik te kunnen maken van de dienst Dossier Support heb je een tweede HDN certificaat nodig. In deze handleiding staat hoe je het certificaat kunt aanvragen.

De voordelen:

  • Heldere communicatie. Met jou en je klant.
  • Tijd besparen. Dat geeft je de mogelijkheid om energie te steken in je bestaande klanten of nieuwe klanten aan te trekken.
  • Vertrouwd. Door het persoonlijke contact met het Serviceteam en de professionele aanpak.

Eenvoudig aanvragen

In diverse adviessoftware zoals Adviesbox en Finix kun je Merius Hypotheken vinden. Wanneer je straks een aanvraag voor de Merius Hypotheken indient, stel je in de adviessoftware op de gebruikelijke wijze in dat deze aanvragen naar Huismerk verstuurd moeten worden. Ben je nog niet aangesloten bij Huismerk? Neem dan contact op met onze relatiemanager via telefoonnummer 088-7663866.

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak