Lees de nieuwsberichten over onze producten en services.

8 mei 2019

Gratis workshops via de Huismerk Academy

Haal kennis in huis over de aflosverzekering en inkomensverklaring zelfstandigen

Huismerk organiseert regelmatig kennissessies, trainingen en workshops voor hypotheekadviseurs. Daarmee verbreed je je kennis, verbeter je je advieskwaliteit en verhoog je de klanttevredenheid. Heb je interesse in deze actuele thema’s? Direct aanmelden >

1. Passend adviseren met een aflosverzekering

Wist je dat zo’n 9% van de beroepsbevolking in de WIA terechtkomt? Dat zijn meer dan 40.000 WIA-instromers per jaar. Hoe ver daalt dan je inkomen? En belangrijker: kun je dan nog wel in je huis blijven wonen?

Met de aflosverzekering van BNP Paribas Cardif lost zij in één keer de top van de hypotheek af wanneer je klant in de WIA komt. Weten wat de voordelen zijn van de aflosverzekering en hoe je de risico’s bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid meeneemt in je adviesrapport?

2. Zelfstandig ondernemers adviseren op maat

Nederland telde op 1 januari 2019 ruim 1,9 miljoen ondernemingen. In 2018 startten er alleen al maar liefst 168.000 zzp’ers. Hoewel het voor ondernemers vaak moeilijker is om een hypotheek af te sluiten, zijn er weldegelijk mogelijkheden.

De inkomensbepaling is een belangrijke graadmeter. Heb je een inkomensverklaring nodig, besteed deze dan uit een specialist zoals Zakelijk Inkomen. Zo bespaar je tijd, heeft je klant snel duidelijkheid én kun je je marktpositie versterken door je klantenbestand uit te breiden.

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak