Lees de nieuwsberichten over onze producten en services.

1 maart 2019

Fintool eXpert via Huismerk

Bij Huismerk vinden we dat elke financieel adviseur zich volop moet kunnen bezighouden met het leveren van kwalitatief hoogwaardig advies. Om dat te kunnen waarborgen, is het essentieel dat je je vakkennis up-to-date houdt. En de mogelijkheid hebt om een complexe vraag voor te leggen aan een expert, als je er zelf niet uit komt.

Betrouwbare vraagbaak

Daarom zijn wij trots op onze kersverse samenwerking met Fintool: de betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners. Daarmee voldoe je aan de gestelde vakbekwaamheidseisen, bespaar je kostbare tijd en verhoog je je klanttevredenheid. Wij bieden kantoren die bij Huismerk zijn aangesloten per 1 maart een jaar lang gratis:

  • de dagelijkse nieuwsbrief van Fintool in je mailbox;
  • toegang tot het platform Fintool.nl met online kennisbank met 1000+ artikelen;
  • gebruik van rekenmodellen en downloads;
  • de mogelijkheid om 3 complexe vragen te stellen aan de Fintool helpdesk.

Klant aan het woord

“Als hypotheekadviseur en financieel planner kom ik regelmatig in aanraking met fiscale vraagstukken. Soms vraag ik me af; hoe zit het ook alweer? Ik maak dan vaak gebruik van Fintool. Op de website zijn eigenlijk alle antwoorden op mijn vragen en verschillende hulpmiddelen terug te vinden. Complexe vragen kan ik ook per mail stellen en dan krijg ik snel een duidelijk en volledig antwoord. Met behulp van Fintool kan ik mijn klanten optimaal van dienst zijn!”

Ilona Meerman-Suurmond (Overbeeke B.V.)

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak