Lees de nieuwsberichten over onze formule, aanbod en services.

12 december 2018

Nu ook crowdfunding hypotheek Jungo in assortiment

Met de Jungo crowdfunding hypotheek bespaar je tijd en kosten. Als HUISMERK-lid heb je nu toegang tot de meest innovatieve financieringsvorm voor een woning waarbij ‘de crowd’ in de hypotheek investeert.

Lees meer

3 oktober 2018

Nieuw: Robuust Hypotheken op het schap

Vanaf vandaag kennen we een nieuwe geldverstrekker in hypothekenland; Robuust Hypotheken (of: Robuust). HUISMERK-leden krijgen per direct toegang tot het aanbod van Robuust.

Lees meer

11 juli 2018

Tweede kwartaalupdate 2018

In de tweede kwartaalupdate van dit jaar lees je onder meer hoe je als adviseur beter vindbaar wordt online, hoe je zorgt dat klanten nooit meer bij je weggaan en hoe het aanbieden van brede dienstverlening jouw kantoor op voorsprong kan zetten.

Lees meer

15 mei 2018

HUISMERK speciaal geselecteerd als distributiepartner Tulp Hypotheken

Vanaf vandaag brengt MO.servicing het aanbod van Tulp Hypotheken in volmacht uit. Hierdoor krijgen alle HUISMERK-leden toegang tot het volledige hypotheekaanbod van Tulp Hypotheken.

Lees meer

2 mei 2018

Webinar AVG: zo ga je echt aan de slag

Over een paar weken is het zover: de AVG. Worstelt jouw advieskantoor nog met de vraag wat je nog kunt aanpakken voor 25 mei? Volg ons gratis webinar op 15 mei en ontvang praktische tips!

Lees meer

25 april 2018

Behoefte aan hypotheekoplossing voor starters en senioren

Adviseurs zien bij hun klanten de behoefte aan een hypotheekoplossing voor starters en senioren. Dit blijkt uit een peiling van full service formule HUISMERK onder de bij de organisatie aangesloten advieskantoren.

Lees meer

4 april 2018

Wil jij werken bij HUISMERK?

HUISMERK groeit en daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Ben jij enthousiast, oplossingsgericht en weet jij als geen ander hoe je ervoor zorgt dat een klant zich welkom voelt? Bekijk dan snel onze vacatures voor ons Serviceteam.

Lees meer

15 maart 2018

Nieuwe klanten vinden met vernieuwde website HUISMERK

De consumentenwebsite huismerk.nl is vernieuwd! Consumenten vinden op deze website meer informatie over hypotheken en krijgen direct een indicatie hoeveel ze maximaal kunnen lenen. En het beste nieuws is dat potentiële klanten op de vernieuwde website nu direct contact kunnen opnemen met financieel adviseurs die zijn aangesloten bij HUISMERK!

Lees meer

Meer weten over HUISMERK?

Ga met ons in gesprek