Whitepapers over relevante thema’s en trends in de markt.

5 niches die jouw kantoor toekomstbestendig maken

Huismerk | juni 2018

Is jouw hypotheekklant 9 van de 10 keer nog steeds een startend stel in loondienst? In de whitepaper lees je waarom het veel interessanter is om je te richten op klanten voor wie een hypotheek niet vanzelfsprekend is.

Gratis Download nu

Hoe bereid je je als financieel adviseur voor op de AVG?

Friso Bron | februari 2018

Je kunt er niet meer omheen: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op 25 mei 2018 is de verordening van kracht. Met natuurlijk het doel om de privacy van burgers in de Europese Unie beter te beschermen. Maar zeg eens eerlijk? Is jouw adviespraktijk al AVG-proof? Lees de 10 belangrijkste vragen en antwoorden over de AVG!

Gratis Download nu

Adviseur, denk om je achterdeur

Huismerk | november 2016

In Nederland sluit de gemiddelde adviseur 2 hypotheken per week af. Met de huidige tarieven is dat ruim voldoende voor een goede boterham. Maar wat als de toestroom straks stagneert en we ons achteromkijkend beseffen dat we zijn vergeten de achterdeur dicht te doen? Een klant binnenhalen is 1, een klant vasthouden is 2. Lees de 8 tips om aan je klantrelatie te werken.

Gratis Download nu

Meer werkplezier en meer verdienen als financieel adviseur?

Huismerk | februari 2016

Financieel adviseur, ben jij bestand tegen de stevige veranderingen in de hypotheekadviesmarkt? Online concurrenten, kritische consumenten, snelgroeiende margedruk en toenemende wettelijke eisen maken je werk niet altijd gemakkelijker en leuker. Tegelijkertijd blijft de behoefte aan advies bestaan. Hoe creëer je dan een toekomstbestendig kantoor? De oplossing ligt in het Nieuwe Adviseren.

Gratis Download nu

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak