Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Huismerk-formule

Volg het actuele nieuws van Huismerk, verdeeld over nieuwsberichten, blogs, persberichten, video’s, longreads en whitepapers.

14 januari 2021

Nieuwe volmacht bij Huismerk: a.s.r!

Binnenkort introduceren we a.s.r als nieuwe geldverstrekker b ij Huismerk. Ter introductie organiseren a.s.r en Edsel de Graaf van ROMEO Financiële Diensten het derde Huismerk Webinar.

Lees meer

4 januari 2021

Nieuw in het Huismerk assortiment: Allianz!

Vanaf vandaag breidt Huismerk het hypotheek assortiment uit met Allianz. De nieuwe geldverstrekker heeft voor Huismerk gekozen vanwege het netwerk van professionele adviseurs en de kwaliteit die zij en het merk met zich meebrengen.

Lees meer

30 december 2020

Aangepaste bereikbaarheid oudjaarsdag

In verband met de jaarwisseling zijn wij morgen tot 15:00 uur bereikbaar. Wij wensen je een fijne jaarwisseling en een gezond en succesvol 2021!

 

Lees meer

30 november 2020

Huismerk Webinars – De Energie Raadgever

Woensdag 25 november organiseerde wij het tweede Huismerk webinar. Deze editie stond in het teken van De Energie Raadgever. Sander van der Velden vertelde over de mogelijkheden van verduurzaming en welke rol jij als adviseur hierin kunt spelen. Vergroot je toegevoegde waarde en maak verduurzaming bespreekbaar met je klant.

Lees meer

26 oktober 2020

Romeo Groep en Accelerate slaan handen ineen

Romeo Groep heeft alle aandelen van HDConnect B.V. en gelieerde ondernemingen overgenomen van de oprichters Hendrik Jan Verheij, Jan Willem Smit en Paul Wessels. HDConnect levert Accelerate, het snel groeiende CRM en workflow platform, waarop inmiddels rond de 15%...

Lees meer

26 oktober 2020

Romeo Groep en Accelerate slaan handen ineen.

Hoorn 26 oktober 2020 – Romeo Groep heeft alle aandelen van HDConnect B.V. en gelieerde ondernemingen overgenomen van de oprichters Hendrik Jan Verheij, Jan Willem Smit en Paul Wessels. HDConnect levert Accelerate, het snel groeiende CRM en workflow platform, waarop inmiddels rond de 15% van alle nieuwe hypotheken wordt bemiddeld.”

Lees meer

24 augustus 2020

Huismerk introduceert Next Level Serviceproviding

Meer voor minder, zo kun je Next Level Serviceproviding van Huismerk het beste omschrijven. De nieuwe formule geeft adviseurs onbeperkt toegang tot meer dan 40 geldverstrekkers, verzekeraars en consumptieve kredietverstrekkers zonder dat je hoeft te betalen voor de aanvraag van een hypotheek. En als een aanvraag niet passeert, betaal je ook geen annuleringskosten. Extra services zoals taxaties, bankgaranties, vermogensopbouw, toegang tot notarissen en oplossingen voor het verduurzamen van woningen, zijn allemaal bij het pakket inbegrepen.

Lees meer

20 augustus 2020

Nieuw in het assortiment: MUNT Hypotheken!

Goed nieuws! Vanaf vandaag breidt Huismerk haar hypotheekassortiment uit met MUNT Hypotheken. De afhandeling van de hypotheekaanvragen vindt plaats bij de dochteronderneming MO.servicing. Wij zijn er trots op dat MUNT Hypotheken met deze keuze de kwaliteit van MO.servicing en de aangesloten Huismerk kantoren bevestigt.

Lees meer

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak