Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Huismerk-formule

Volg het actuele nieuws van Huismerk, verdeeld over nieuwsberichten, blogs, persberichten, video’s, longreads en whitepapers.

6 mei 2020

Wordt ‘Erkend adviseur duurzaam wonen’ en vergroot uw toegevoegde waarde bij de klant

Wellicht heeft u er al van gehoord, Sectorcollectief Duurzaam Wonen. Een aantal branchegenoten hebben het collectief opgericht met als doel het thema verduurzaming integraal onderdeel van uw dienstverlening te maken. Onderdeel daarvan is dat alle hypotheekadviseurs worden opgeleid tot ‘Erkend Adviseur Duurzaam Wonen’ om klantgesprekken over woningverduurzaming te kunnen voeren. Met de nieuwe opleiding wordt u in staat gesteld een nog beter advies te geven aan klanten.

Lees meer

4 mei 2020

Aflossingsblij, was dat wel altijd verstandig?

In de afgelopen jaren hebben veel woningbezitters, mede aangespoord door het initiatief “Aflossingsblij”, afgelost op hun hypotheek. Natuurlijk is in veel gevallen het goed om je hypotheekschuld zo ver mogelijk af te lossen. Hoe lager de schuld, des te lager de woonlasten. Bovendien was de opbrengst op spaargeld vrijwel nihil. Maar was dat eigenlijk wel verstandig?

Lees meer

4 mei 2020

Nieuw in het assortiment; Benefit ORV, powered by Hera Life

We hebben goed nieuws voor je als aangesloten adviseur bij Huismerk. Per vandaag breiden wij ons assortiment op ORV-gebied uit met ons eigen gelabelde ORV product Benefit (powered by Hera Life). De ORV’s zijn vanaf vandaag af te sluiten en zijn in Adviesbox en andere adviespakketten opgenomen.

Lees meer

10 april 2020

Hoe je klanten volledig digitaal kunt helpen bij het afsluiten van de hypotheek

Ongetwijfeld wil jij ook weten hoe je in deze periode klanten volledig digitaal kunt helpen bij het afsluiten van de hypotheek. Daar willen wij je graag, waar mogelijk, bij ondersteunen.

Lees meer

10 april 2020

Hoe de aanbieders omgaan met werktijdverkorting en betalingsproblemen

Het lijkt ons in deze periode wel handig voor je om te weten hoe aanbieders omgaan met werktijdverkorting en betalingsproblemen.

Lees meer

7 februari 2020

Full-service formule Huismerk helpt aangesloten kantoren in online vindbaarheid

De full-service formule Huismerk ondersteunt de 71 aangesloten kantoren in het optimaliseren van hun online vindbaarheid. Op de website van Huismerk is een adviseurzoeker opgenomen, waarbij ieder individueel kantoor een eigen vestigingspagina...

Lees meer

13 december 2019

Wft Certificaat in de pocket!

Afgelopen week hebben Peter Balk van Van Duijnhoven & Balk Assurantiën en Financiële Diensten & Raymond Bal van Overbeeke B.V. wederom het Wft Certificaat mogen ontvangen van onze business partner SVC Compliance.

Lees meer

8 november 2019

Huismerk breidt assortiment uit met Merius Hypotheken

Goed nieuws voor Huismerk-adviseurs! Per vandaag breiden we ons hypotheek assortiment uit met Merius Hypotheken.

Lees meer

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak