Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Huismerk-formule

Volg het actuele nieuws van Huismerk, verdeeld over nieuwsberichten, blogs, persberichten, video’s, longreads en whitepapers.

7 februari 2020

Full-service formule Huismerk helpt aangesloten kantoren in online vindbaarheid

De full-service formule Huismerk ondersteunt de 71 aangesloten kantoren in het optimaliseren van hun online vindbaarheid. Op de website van Huismerk is een adviseurzoeker opgenomen, waarbij ieder individueel kantoor een eigen vestigingspagina...

Lees meer

13 december 2019

Wft Certificaat in de pocket!

Afgelopen week hebben Peter Balk van Van Duijnhoven & Balk Assurantiën en Financiële Diensten & Raymond Bal van Overbeeke B.V. wederom het Wft Certificaat mogen ontvangen van onze business partner SVC Compliance.

Lees meer

8 november 2019

Huismerk breidt assortiment uit met Merius Hypotheken

Goed nieuws voor Huismerk-adviseurs! Per vandaag breiden we ons hypotheek assortiment uit met Merius Hypotheken.

Lees meer

26 september 2019

Huismerk introduceert Hypotrust Vrij Leven

Nu nóg meer ‘beste hypotheken’ om uit te kiezen.
Huismerk doet er alles aan om het aanbod aan hypotheken zo divers mogelijk te houden. Daardoor kan jij onafhankelijk advies geven aan je klanten. En is er altijd een ‘beste hypotheek’ die perfect past bij hun wensen. Wij zijn dan ook trots op onze nieuwe aanwinst: Hypotrust Vrij Leven.

Lees meer

20 september 2019

Special Prinsjesdag 2019

Dukers & Baelemans, onze partner op de Huismerk Academy, brengt een digitale special die geheel in het teken staat van Prinsjesdag 2019 uit. De special bevat een overzicht van de maatregelen uit het Belastingplan en de fiscale wetsvoorstellen die voor jou als financieel professional én voor jouw klanten van belang zijn.

Lees meer

8 mei 2019

Gratis workshops via de Huismerk Academy

Op 19 juni 2019 organiseert Huismerk samen met haar business partners twee interessante workshops, centraal in het land. Meer weten over de voordelen van de aflosverzekering en passend  adviseren aan ondernemers?

Lees meer

25 april 2019

Huismerk kan in de prijzen vallen!

Huismerk kan in de prijzen vallen! Ben je als hypotheekadviseur tevreden over onze dienstverlening? Doe dan mee aan het onderzoek van InFinance i.s.m. Advieskeuze.nl. Breng jouw stem uit voor de Gouden Lotus Awards 2019.

Lees meer

1 april 2019

Nieuw bij Huismerk: de Dynamic Verhuurhypotheek

Adviseurs die zijn aangesloten bij Huismerk, hebben nu ook beschikking over het hypotheekaanbod van Dynamic, die verhuurhypotheken verstrekt aan particulieren.

Lees meer

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak