Gratis workshops op 19 juni 2019 Ondersteuning nodig bij het adviseren van ondernemers? Hoe neem je arbeidsongeschiktheid mee in je advies? Meld je aan op onze Huismerk Academy!

Interesse in onze workshops? Schrijf je in!

Met kennis maak je het verschil. Daarom organiseren wij op de Huismerk Academy regelmatig workshops en trainingen. Vakinhoudelijke, interactieve sessies die een actueel thema voor hypotheekadviseurs belichten. De kennis en vaardigheden die je opdoet, kun je direct in de praktijk brengen. Daarmee verhoog je je advieskwaliteit én klanttevredenheid!

Op 19 juni 2019 houden we twee interessante workshops. Het programma duurt van 10.00 tot 15.30 uur en wordt in samenwerking met onze business partners verzorgd op een centrale locatie in het land.

Workshop 1: Ondersteuning bij het adviseren van ondernemers
Weten hoe je zelfstandig ondernemers een passend financieel advies kunt geven? Door onze samenwerking met Zakelijk Inkomen, heb je binnen een mum van tijd een overzichtelijke inkomensverklaring in handen. Tijdens de workshop krijg je van Bert Fransen tips en trucs om het inkomen van zelfstandig ondernemers te beoordelen. Hoe screen je jaarcijfers? Waar let je op bij verschillende type ondernemers? Daarnaast behandelt hij twee casussen en legt hij uit wat Zakelijk Inkomen als rekenexpert voor je kan betekenen.

Verzorgd door Bert Fransen (Zakelijk Inkomen)

Workshop 2: Je klanten financiële zorgen besparen bij arbeidsongeschiktheid
Speciaal voor Huismerk organiseert BNP Paribas Cardif samen met Rob Timmermans van Impact een interactieve sessie. Tijdens de workshop staan het risico op arbeidsongeschiktheid en de Hypotheek Aflos Verzekering centraal. Hoe groot is het risico op arbeidsongeschiktheid nu eigenlijk? Hoe ga je om met arbeidsongeschiktheid in het adviesrapport? En wat zijn de voordelen van een eenmalige aflossing op de hypotheek bij arbeidsongeschiktheid? Deze vraagstukken passeren tijdens de workshop de revue.

Verzorgd door Jesher Meenink (BNP Paribas Cardif) en Rob Timmermans (Impact)

Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers, dus wees er snel bij!

Programma
10.00 – 10.30 uur: inloop
10.30 – 11.00 uur: ontwikkelingen bij Huismerk
11.00 – 12.00 uur: workshop 1
12.00 – 13.00 uur: lunch
13.00 – 15.30 uur: workshop 2

Locatie
Bureau DFO. Bezoekadres: De Wel 14-16, 3871 MV in Hoevelaken.

Vervoer
Vanuit de richting Zwolle neem je de afrit Amersfoort (8) op de A28 en vervolgens de Hogeweg naar Hoevelaken. Vanuit Amsterdam kies je de A28 richting Utrecht en sla je eveneens af op afrit 8 (Amersfoort). Kom je vanuit de richting Apeldoorn, dan kun je op de A1 de afslag Hoevelaken (14) kiezen. Tevens is Bureau DFO met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken via NS Station Hoevelaken. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Adviseur, kom je ook?
We kijken uit naar jouw komst! Je komt direct in contact met business partners, verbreed je kennis en ontmoet je adviseurs van kantoren die bij Huismerk zijn aangesloten. Meld je aan via onderstaand formulier:

* Deze informatie hebben we minimaal nodig om jouw aanmelding te kunnen verwerken.

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak