Full-service formule

Het is niet altijd makkelijk om beslissingen te moeten nemen in je eentje. Even overleggen met een partner die met je meedenkt en je ondersteunt bij het maken van belangrijke keuzes, is wel zo prettig. Net als het slim uitbesteden van zaken. Daarom is Huismerk de full-service formule voor hypotheekadviseurs die vooruit kijken.

Samenwerken met Huismerk biedt je kansen om de focus van hypotheekadvies te verleggen naar financieel advies op meerdere terreinen. Naast hypotheken bestaat ons portfolio onder andere uit verzekeringen, kredieten en vermogensbeheer. Daarmee blijf je voor klanten van onschatbare waarde.

De voordelen van een full-service formule:

  • Focus op advies. Met Huismerk als partner kun jij je volop bezighouden met je core business: het leveren van kwalitatief hoogwaardig advies.
  • Voorsprong op concurrentie. Je creëert een sterke positie in een markt waarin klanten steeds kritischer zijn op kwaliteit en kosten.
  • Als adviseur wil je doen waar je hart ligt en de meeste winst te halen is. Je laten leiden door de waan van de dag is voorbij.

Weten wie je aan de lijn hebt en wat je aan elkaar hebt, vormt de basis van onze samenwerking. Fred Huijgen

Huijgen Adviesbureau, aangesloten sinds 2015

Benieuwd hoe klanten de service van Huismerk ervaren? Lees de reviews op Facebook

Meer weten over onze formule? Lees het artikel van Huismerk-directeur Edsel de Graaf op amweb.nl.

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak Terug naar het schap
PAK JE VOORDEEL