Financiële aanbieders

Als het om een hypotheek gaat, is alleen het beste goed genoeg. Om je klant onafhankelijk te kunnen adviseren, wil je de keuze hebben uit een groot aantal geldverstrekkers. Daarmee laat je zien dat je volledig onafhankelijk adviseert en zit er voor elk type klant wel een geschikte hypotheek bij.

Daarom heb je keuze uit een ruim assortiment. Ook krijg je bij ons toegang tot verzekeringen, consumptieve kredietverstrekkers, vermogensbeheer en notariële en taxatieservices. Zo blijf je ook na het afsluiten van de hypotheek interessant voor je klanten en kun je al hun financiële zaken blijvend op orde houden.

De voordelen van financiële aanbieders:

  • Sterke concurrentiepositie. Een uitgebreid aanbod helpt je je positie in de markt te verstevigen en je klanten aan je te binden.
  • Kwaliteit en service. Door je aanvragen via Huismerk in te dienen, profiteer je van een hoog kennisniveau en snelle verwerkingstijden.
  • Realtime inzicht. Met myView creëren we één centrale plek waar je altijd en overal de status van je lopende dossiers kunt volgen.

Vrijwel alles breng ik bij de formule onder, omdat het efficiënt is en ik toegang heb tot bijna alle aanbieders. Maarten Tellegen

OHAO, aangesloten sinds 2016

Benieuwd hoe klanten de service van Huismerk ervaren? Lees de reviews op Facebook

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak Terug naar het schap
PAK JE VOORDEEL