Dossier Support

Tijd is het nieuwe goud. Door de bemiddelingswerkzaamheden van jouw hypotheekdossiers uit handen te geven, houd je tijd over. Tijd die je liever wilt besteden aan het adviseren van klanten. Door gebruik te maken van Dossier Support kun jij doen waar jouw hart ligt. En bespaar je slim op kosten!

Ons Serviceteam fungeert als jouw binnendienst op afstand en zorgt voor een soepele en zorgvuldige afhandeling van de hypotheek van jouw klant. Zelf kies je of wij het contact met jouw klant overnemen. Zo ja, dan kan hij in zijn eigen online klantmap de nodige documenten uploaden. Praktisch en overzichtelijk!

De voordelen van Dossier Support:

  • Snel vertrouwd. Door het persoonlijke contact met het Serviceteam en de professionele aanpak, voelt het alsof we al jaren collega’s zijn.
  • Heldere communicatie. Met jou en met je klant, als je daarvoor kiest. Je onderhoudt tijdens het proces periodiek contact met het Serviceteam.
  • Tijd besparen. Dat geeft je de mogelijkheid om energie te steken in je bestaande klanten of nieuwe klanten aan te trekken.

Omdat het me ontlast, maar vooral omdat de kwaliteit ontzettend hoog is. Die is niet na te bootsen. Nikki Kessels

Jack Frenken Financieel Advies, aangesloten sinds 2016

Benieuwd hoe klanten de service van Huismerk ervaren? Lees de reviews op Facebook

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak Terug naar het schap
PAK JE VOORDEEL