In de blogs van onze collega’s delen zij hun eigen, persoonlijke verhaal.

Samantha Hart
19 juni 2017

Strijd om snelste tijd

Samantha Hart is een van de medewerkers van het Service Team van HUISMERK.

Voor de Ajax-fans: ik houd het kort… Een paar weken geleden werd op de afdeling een onderlinge strijd gevoerd over wie er landskampioen in voetbal zou worden. Zou het Ajax worden of de eer toch naar Feyenoord gaan….? Uiteindelijk stond Peter in het zonnetje te feesten op de Coolsingel!

Afkicken

Nu het voetbalseizoen afgelopen is, vertonen de klantcoaches toch iets dat lijkt op een afkickverschijnsel. Het bemiddelen in hypotheekdossiers is nog altijd een leuke uitdaging, alleen het gevoel van een onderlinge strijd “over wie er zou winnen” ebt een beetje weg.

“Nu het voetbalseizoen afgelopen is, vertonen de klantcoaches toch iets dat lijkt op een afkickverschijnsel.”

Tijd voor een nieuwe competitie!

Regelmatig komt het aantal behandelde hypotheekdossiers aan bod. Ook bespreken we dossiers die in onze ogen sneller afgehandeld kunnen worden. Wat kunnen wij hiervan leren, hoe kunnen wij efficiënter werken? Samen kijken we kritisch naar het werkproces en blijven we belangrijke informatie met elkaar delen: bijvoorbeeld over wat er is gewijzigd in de (acceptatie)voorwaarden van de geldverstrekker.

Om te weten in hoeveel werkdagen wij een dossier compleet naar de geldverstrekker sturen en hoe snel deze finaal akkoord geeft, houden wij een overzicht bij. Op dit moment staan Roel en Marleen op een recordtijd van 4 werkdagen vanaf uitbrengen indicatief voorstel tot en met finaal akkoord! Wie gaat dit verslaan!?

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak