In de blogs van onze collega’s delen zij hun eigen, persoonlijke verhaal.

1 augustus 2017

Het ideale moment voor Dossier Support

Samantha Hart is een van de medewerkers van het Service Team van HUISMERK.

Sinds vorig jaar kennen de HUISMERK-adviseurs een nieuwe traditie: ze kunnen in de zomerperiode heerlijk ontspannen op vakantie omdat hun hypotheekdossiers in vertrouwde handen zijn bij onze klantcoaches. Het is niet verwonderlijk dat onze leden juist in deze periode vertrouwd raken met het uitbesteden van hun hypotheekdossiers en het klantcontact aan ons overlaten.

Lastig om los te laten

Maar wij begrijpen tegelijkertijd dat dit best lastig is. Daarom spreken wij met de leden die Dossier Support gebruiken al hun dossiers door voordat ze op vakantie gaan. Voor hen prettig, voor ons handig en voor de klant geruststellend. Zijn hypotheek komt zorgeloos rond en de adviseur kan optimaal genieten van zijn welverdiende vakantie! Door goed te luisteren naar onze leden en hun ervaringen te delen, hopen we ook andere adviseurs te inspireren.

Relaxt op vakantie

Hoe leuk is het dan om te merken dat steeds meer leden de sprong wagen om van Dossier Support te gebruiken of nog meer dossiers aan ons toevertrouwen! Adviseurs vertellen ons dat ze nog niet eerder zo relaxt op vakantie zijn gegaan. Ze vinden het fijn dat het werk gewoon wordt voortgezet zonder dat zij hier zelf iets voor hoeven te doen. Dat is precies wat de klantcoaches voor jou doen als ‘binnendienst op afstand.’ Hoe ver je ook van huis bent!

Blije klanten

Doe net als onze HUISMERK-adviseurs en ga ook lekker onbezorgd op vakantie. Jouw klanten zijn blij zoals blijkt uit de feedback die wij krijgen: ‘Ondanks dat we elkaar verder nooit gezien of gesproken hebben vond ik het een zeer prettige ervaring. Toevallig had ik tegen mijn moeder gezegd dat ik vooral de attente berichten die je verstuurde erg leuk vond’. Jouw beloning? Je komt gegarandeerd ontspannen en vol energie terug.

Natuurlijk gaan wij zelf ook op vakantie. Maar niet allemaal tegelijk, wij zorgen ervoor dat er altijd voldoende klantcoaches aanwezig zijn om de dossiers van onze leden snel en efficiënt af te wikkelen. Ben je nieuwsgierig naar onze tijdbesparende en stressverlagende dienstverlening? Dan is dit een mooi moment om te ervaren of Dossier Support ook voor jou werkt.

Een fijne vakantie namens de klantcoaches van HUISMERK!

Aansluiten bij Huismerk?

Ontvang meer informatie Maak een afspraak